Gremal Bygg AB!
Vi startade vår firma i början av 2019 och har sedan starten vuxit stabilt och markant. Det beror till största delen på vår kompetens men även våra lojala kunder som både hör till uppdragsleverantörer och privatpersoner.
Hör av dig till oss!
På Gremal Bygg tar vi bygg på allvar! Vi hjälper dig med nybyggnad, takläggning, badrumsrenovering och kökrenovering.

Badrumsrenovering

Takläggning

Köksrenovering

Kort om oss

Gänget bakom Gremal bygg har arbetat aktivt hela livet i byggbranschen. Vi är fenor på både takläggning, köksrenovering och badrumsrenovering samt mer därtill. Inom våra uppdrag ingår således ROT- och nyproduktion samt byggservice av olika slag. Med ett lösningsorienterat sinne, kunskap om kvalitet och prisvärda tjänster kan vi tillgodose dina behov och tillfredsställa dina krav. Ärlighet och laganda genomsyrar ständigt vårt team, vilket syns utåt.

Köksrenovering och badrumsrenovering – två vanliga projekt

Som de flesta byggfirmor möts vi ofta av kunder som vill renovera sina kök eller badrum. Att göra det ger ett ökat värde på bostaden samtidigt som det blir trivsammare hemma hos dig. Denna typ av renoveringar kan vi ibland även stå inför hos mindre företag som vill ge ett trivsammare intryck av sina lokaler och förse sina medarbetare med ett fint kök eller fräscha duschrum.

Med respekt för miljön

Vi har alltid respekterat miljön och att människan inte kan fortsätta leva som hon gör om vi inte tar mer hänsyn till hållbarhet och de ekologiska systemens utveckling på naturligt sätt. För att skydda vårt klot och bidra med vår del har vi valt att aktivt bidra till miljöriktiga byggnadsarbeten och att inte bygga så att det skadar miljön och hälsan. I vårt arbete ingår även tydlig hantering av avfall och spill samt energiförbrukning.

Vi planerar ditt byggprojekt tillsammans

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så sätter vi igång med planeringen direkt. Du får ett prisförslag av oss där alla kostnader ingår och sedan skrider vi till verket med resten av bygget!

Av oss får du som privatperson rätten till att göra rotavdrag och på så vis betala mindre av arbetskostnaden. Med ett sådant avdrag har du råd med mer. Vi drar av direkt på fakturan.